ULYDIG / Lilla Namo / Tilla / Maggie - 16. september

Arrangementsinformasjon
Default file 1504611068

16. september presenterer ULYDIG tre artister til å være ulydige på scenen med oss. Tilla og Maggie er klare og vi har fortsatt en artist TBA!

Facebookarrangement
CC: 100 kr / Gratis for medlemmer av Det Norske Studentersamfund
ID: 20 / 19 med studentbevis

Lilla Namo
Lilla Namo sto for et av de største gjennombruddene i Sverige i 2012. Hennes debutlåt «Haffa Guzz» ble en enorm suksess og flittig spilt på radio.

Hun har tidligere arbeidet med artister som Petter, Mack Beats, Rosh, Linnea Henriksson, Timbuktu og Ison & Fille, og blitt kåret til «Årets svenske rap» og «Årets nykommer» av svenske P3. Kingsize Magazine utnevnte henne også til «en av Sveriges mest spennende kvinner». I 2012 slapp hun også singelen «Höj volymen» som blant annet ble omtalt av Nöjesguiden som Sveriges svar på Jay-Zs klassiker «99 Problems».

Tilla
Tilla er en 20 år gammel vokalist, produsent, låtskriver og DJ. Med referanser fra retro soul, prog og 90tallets hip-hop og r'n'b, leverer hun et rikt lydbilde som garantert vil fenge!

Høsten 2016 ble multitalentet fra Tønsberg anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med de basstunge låtene «Falling» og «Material King».

Maggie
Maggie Petkovic er en norsk-serbisk R’n’B-artist med et langt musikalsk rulleblad. Hun har vært backupsanger for blant annet Nico & Vinz, Cezinando og Omer Bhatti, varmet opp for internasjonale artister som Snoop Dogg og Xzibit, og opptrådd på en rekke festivaler i Norge, Sverige og Tyskland. Maggie er for øyeblikket aktuell med låta "There she goes" og slipper sin EP våren 2018.

OM ULYDIG
ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige artister innen hiphop og RnB i Skandinavia. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og vår visjon er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Konsertserien er et samarbeid mellom Det Norske Studentersamfund, Konsertforeningen Betong og Feministisk Forum.


/

Det koster 250 kr i året å være medlem av Det Norske Studentersamfund! Alle medlemmer får avslag på mat og drikke i baren, kinovisninger, teater, konserter og fester. Dersom du vil bli medlem kan du gå på app.neuf.no og laste ned vår app. Her kan du betale og være klar med ditt medlemsskap når du kommer på konsert :)

misstati
oslo
student
studentfestivalen
ulydig
studio